Despre noi

Doamnelor și domnilor,

Firma LEX BIROU DE DESPĂGUBIRI BEATA JARZYNA SRL a început activitatea pe piața serviciilor juridice poloneze în 2009. Din anul 2016 și-a început activitatea în România. De la început, prioritatea noastră a fost să asigurăm victimelor asistență juridică profesională și eficientă cu scopul de a obține o despăgubire completă și cât mai mare pentru prejudiciul suferit. Ne-am propus, ca mai presus de toate, scopul acțiunilor noastre să fie garantarea confortului și satisfacției dumneavoastră. De asemenea, ne străduim să vă ferim de neplăcutele consecințe suplimentare ale unui accident, cum ar fi participarea personală în cadrul procedurii în fața asiguratorului autorului prejudiciului. Aceste obiective sunt realizate printr-o abordare echitabilă, individuală a fiecărui client, precum și prin grija pentru interesele particulare ale acestuia. Având în vedere natura cauzelor susținute de noi, acordăm o mare importanță respectării vieții personale și situației dificile în care se află victimele, ca urmare a accidentului suferit. Din acest motiv, în fiecare etapă a cauzei, acțiunile noastre sunt în concordanță cu etica profesională, precum și cu principiile de coexistență socială.
Domeniul de specializare a firmei noastre cuprinde reprezentarea juridică foarte larg înțeleasă:

Înainte de a începe colaborarea ce are ca scop inițierea procedurilor de despăgubire împotriva Societății de Asigurări, efectuăm o analiză juridica profesională, cuprinzătoare și – la fel de important – o analiză gratuită a cazului dumneavoastră. Pentru o abordare de ansamblu a cazului urmărit, în situații justificate, evaluarea prejudiciului asupra sănătății se face de către medici de diferite specializări.

Oferim asistență juridică completă în fiecare etapă a procedurii: la raportarea daunelor, în timpul lichidării, soluționarea procedurii, și în cele din urmă la introducerea cazului în instanță împotriva asiguratorului sau persoanei care a provocat prejudiciul.

Clienții noștri pot conta pe informații complete în ceea ce privește situația cazului lor, pe care le oferim imediat, folosind formele de comunicare cele mai rapide și cele mai convenabile pentru aceștia.